Walltastic Jungle Safari Afrika Posterbehang Fotobehang – Kinderbehang – XXL (305 x 244 cm) – 6 Panelen Walltastic Jungle Safari Afrika Posterbehang Fotobehang – Kinderbehang – XXL (305 x 244 cm) – 6 Panelen Walltastic Jungle Safari Afrika Posterbehang Fotobehang – Kinderbehang – XXL (305 x 244 cm) – 6 Panelen Walltastic Jungle Safari Afrika Posterbehang Fotobehang – Kinderbehang – XXL (305 x 244 cm) – 6 Panelen
Walltastic Jungle Safari Afrika Posterbehang Fotobehang – Kinderbehang – XXL (305 x 244 cm) – 6 Panelen Walltastic Jungle Safari Afrika Posterbehang Fotobehang – Kinderbehang – XXL (305 x 244 cm) – 6 Panelen Walltastic Jungle Safari Afrika Posterbehang Fotobehang – Kinderbehang – XXL (305 x 244 cm) – 6 Panelen Walltastic Jungle Safari Afrika Posterbehang Fotobehang – Kinderbehang – XXL (305 x 244 cm) – 6 Panelen
Walltastic Jungle Safari Afrika Posterbehang Fotobehang – Kinderbehang – XXL (305 x 244 cm) – 6 Panelen
0 Review | Review toevoegen
Je raakt nooit uitgekeken!
€ 69,95
Prijs per stuk, incl verzendkosten
Variatie: Walltastic Jungle Safari Afrika Posterbehang Fotobehang – Kinderbehang – XXL (305 x 244 cm) – 6 Panelen
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

De mooiste dieren uit de Jungle bij jou thuis op de muur. Op het Jungle behang van Walltastic vind je verschillende dieren zodat je nooit raakt uitgekeken. De afbeeldingen en patronen zijn getekend en geschilderd in zachte trendy kleuren, dit geeft een extra rustig effect in de kinderkamer. Het behang is makkelijk te combineren met leuke accessoires, zoals beddengoed en knuffels.
 

Kenmerken Walltastic Jungle Safari Afrika Posterbehang:

 • Kleur: meerkleurig
 • Materiaal: stevig behangpapier
 • Afmeting circa: 305 x 244 cm (B x H)
 • Lijm: niet inbegrepen
 • Advies lijm: Perfax behangplaksel (paars)
 • Levering bevat 6 panelen
 • Merk: Walltastic

Het Walltastic Fotobehang is ontworpen met een overlap van ongeveer 6 mm, om te voorkomen dat naden na het aanbrengen zichtbaar worden. Elk behangpaneel heeft een "gedrukte richtlijn" waardoor het aanbrengen erg eenvoudig is. Het voordeel van deze overlap is dat het behang niet terug krimpt wanneer het wordt aangebracht. (Dit zie je vaak bij behang dat tegen elkaar wordt geplakt als er niet genoeg lijm is gebruikt).

 

MEEST GESTELDE VRAGEN:

 • Hoeveel behangpanelen heeft Walltastic XXL?
  Walltastic XXL behang wordt geleverd in 6 panelen, en wordt opgerold verzonden in een mooie stevige retailverpakking.
 • Is Walltastic makkelijk op te plakken?
  Zeker, Walltastic is erg makkelijk te plakken op je muur. Ook voor de degene die nog nooit heeft behangen. Je zult versteld staan van je eigen kunsten.
 • Moet ik de muur voorbereiden, voordat ik Walltastic er op plak?
  Zorg dat de muur schoon en vetvrij is en dat er geen hobbels o.i.d. op de muur aanwezig zijn. Een schone muur geeft het mooiste resultaat.
 • Wat voor soort lijm moet ik gebruiken?
  U kunt gebruik maken van elke vorm van behanglijm. Onze advies is wel om een sterke behanglijm soort te gebruiken. Bijv. Perfax Methyl (paars)

Let op: Gebruik behanglijm voor BEHANGPAPIER! De vellen insmeren met lijm, niet de muur! (Zeker geen vliesbehanglijm gebruiken want deze moet op de muur gesmeerd worden waar het behang dan droog op gaat, met als gevolg enorm veel blazen!)

Werkwijze voor het aanbrengen van Walltastic behang:

 1. Maak bij voorkeur 1 pakje Perfax behangplaksel (paars) aan volgens omschrijving op de verpakking, half uur laten staan, nogmaals goed doorroeren en klaar om te beginnen.
 2. Teken een loodlijn op de bovenkant van de muur om te zorgen dat het eerste vel recht op de muur komt.
 3. Leg een panel/baan behang op de behangtafel en smeer hem in met behangplaksel. Smeer het plaksel van midden van de baan naar de randen toe en zorg dat de randen ook goed worden meegenomen. Goed uitsmeren en een paar minuutjes laten liggen op de plaktafel (de randen krullen iets om). Dan met zeer weinig lijm nog eens uitsmeren, de randen leggen zich plat. Het vel van tafel pakken en tegen de muur plakken. Gebruik een schone doek om het behang goed tegen de muur te plakken (Niet te hard wrijven). En waar nodig met extra lijm de randen nogmaals insmeren.
 4. Nu het tweede vel insmeren als hierboven beschreven en plakken op de hulpstreepjes van het eerste vel. Alle andere vellen ook zo herhalen: dus pas insmeren als je het op de muur gaat plakken (en niet alles in 1 keer insmeren!)

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.