Wanneer ontvang ik mijn bestelling? 
Alle bestellingen die voor 12.00 uur geplaatst en betaald zijn, gaan de eerstvolgende werkdag mee met onze vaste vervoerders DHL, POSTNL of DPD.

Bekijk hier wanneer je je bestelling kunt verwachten »
Je ontvangt altijd een bevestiging per e-mail met Track & Trace waarmee je je pakket kunt volgen.

Wat zijn de verzendkosten? 
BESTELLINGEN v.a. € 24,99 GRATIS VERZENDING IN NEDERLAND & BELGIË!
De hoogte van de verzendkosten voor bestellingen tot € 24,99 bedragen:
- voor brievenbuspost € 3,95.
- voor pakketpost in Nederland € 5,95, in België 8,95.

Afhankelijk van het aantal artikelen en/of de afmetingen verzenden wij je bestelling in een envelop of pakket. Buiten Nederland en België gelden andere tarieven.

Kan ik mijn bestelling op komen halen?
Ja, dat kan! Echter, alleen op afspraak en je kunt bij ons niet winkelen. Plaats je bestelling via de webshop en geef in het veld 'opmerkingen' aan dat je het pakketje het liefst wilt komen ophalen. Dan laten wij weten wanneer het mogelijk is. Let op: betaal de bestelling gelijk online of zorg voor gepast (!) geld, wij hebben geen pin.

Ruilen of retourneren?
Daar doen wij niet moeilijk over!

Schipperkids doet er alles aan om je een perfect product te leveren. Ben je desondanks niet tevreden met (een deel van) je bestelling, neem dan - binnen 30 dagen - contact met ons op. U ontvangt dan een gratis retourzegel. Na ontvangst storten wij het aankoopbedrag van het product terug. Let op: Dit geldt niet voor producten die gepersonaliseerd zijn, zoals bijv. een muurcirkel met je eigen naam.