Winkelwagen Geen producten

Meestgestelde vragen

Wat betekenen de icoontjes bij de Geoworld producten?Wat zijn de verzendkosten?

BESTELLINGEN v.a. € 24,99 GRATIS VERZENDING IN NEDERLAND EN BELGIË!
De hoogte van de verzendkosten voor bestellingen tot € 24,99 bedragen:
- voor brievenbuspost € 3,95.
- voor pakketpost in Nederland € 5,95, in België 8,95.
Afhankelijk van het aantal artikelen en/of de afmetingen verzenden wij je bestelling in een envelop of pakket. Buiten Nederland of België gelden andere tarieven.

MORGEN IN HUIS
Bestel je voor 12.00 uur? Dan wordt de bestelling nog dezelfde werkdag verstuurd (indien betaling via een van de online betaalmethodes is voldaan)!
Besteld/betaald na 12.00 uur? Dan wordt je bestelling de eerst volgende werkdag verstuurd. Bestellingen geplaatst/betaald op vrijdag na 12.00 uur, zaterdag en zondag worden op maandag (of in geval van een feestdag, de eerstvolgende werkdag) verstuurd.

Hoe kan ik betalen?
Je kunt betalen middels iDeal / Bancontact, PayPal, achteraf betalen via Billink of een bank/giro-overschrijving. Tijdens het plaatsen van je bestelling krijg je automatisch de mogelijkheid om de gewenste betaalmethode te kiezen.

Betalingen via overschrijving kun je overmak en op rekeningnummer 37.82.02.723 t.a.v. BrenC | Schipperkids te Huizen, onder vermelding van het ordernummer.IBAN: NL40 RABO 0378 2027 23, BIC: RABONL2U.

Kan ik mijn bestelling op komen halen?
Ja, dat kan! Echter, alleen in overleg en op afspraak en je kunt bij ons niet winkelen. Plaats je bestelling via de webshop en geef in het veld 'opmerkingen' aan dat je het pakketje het liefst wilt komen ophalen. Dan laten wij weten of en wanneer het mogelijk is.
Let op: betaal bij bestelling gelijk online of zorg voor gepast (!) geld, wij hebben geen kassa of pin.

Wie is jullie vervoerder?
Wij versturen je bestelling met DHL. DHL levert je pakketje voor 99% de volgende dag of anders uiterlijk de dag erna af.
Wanneer je (of de geadresseerde) niet thuis bent, geven zij vaak het pakje af aan de buren. Het kan voorkomen dat pakketten met PostNL worden verstuurd.

Plakinstructie muurstickers
De muurstickers kunnen in principe overal op geplakt worden zolang de ondergrond glad en vetvrij is. Gestucte en geverfde muren dienen 2-4 weken te drogen voordat de stickers worden geplakt, anders zullen ze snel loslaten.

Ruilen of retourneren?
Daar doen wij niet moeilijk over!
Schipperkids doet er alles aan om je een perfect product te leveren. Ben je desondanks niet tevreden met (een deel van) je bestelling, stuur het goed verpakt en gefrankeerd retour. De retourkosten zijn voor je eigen rekening. Na ontvangst storten wij het aankoopbedrag van het product terug.
Gratis retourneren via PayPal!
Het is nu mogelijk om de kosten van je retourzending terug te krijgen via PayPal.
Let op! Je bestelling moet dan wel aan een aantal voorwaarden voldoen.
De belangrijkste voorwaarde is dat je bestelling bij ons met PayPal moet worden betaald.
Alleen dan kun je bij PayPal de kosten van je retourzending terug vragen.

Hoe het terugvragen van je retourkosten precies werkt kun je hier lezen op de site van PayPal. Hier staan ook alle voorwaarden waar je retourzending aan moet voldoen. Heb je vragen over deze service van PayPal? Stel je vraag direct aan PayPal via deze link.

SCHIPPERKIDS, DE LEUKSTE KINDER- & WOONWINKEL

 

Powered by CCV Shop webwinkel