Muurcirkel - wandcirkel - behangcirkel Muurcirkel - wandcirkel - behangcirkel Muurcirkel - wandcirkel - behangcirkel Muurcirkel - wandcirkel - behangcirkel Muurcirkel - wandcirkel - behangcirkel
Muurcirkel - wandcirkel - behangcirkel Muurcirkel - wandcirkel - behangcirkel Muurcirkel - wandcirkel - behangcirkel Muurcirkel - wandcirkel - behangcirkel Muurcirkel - wandcirkel - behangcirkel
Muurcirkel Wereldkaart – Muursticker & Behangcirkel - 6-8 werkdagen
0 Review | Review toevoegen
Keuze uit 3 afmetingen: Ø 91, 146 of 182 cm. Leverbaar als Muursticker, Vliesbehang en als Vinyl op Vliesbehang.

Standaard levertijd

6-8 werkdagen

€ 34,95
Prijs per stuk, incl. verzendkosten
Variatie: Muurcirkel Wereldkaart – Muursticker & Behangcirkel - 6-8 werkdagen
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Op zoek naar een mooie manier om je woon-, slaap- of kinderkamer op te fleuren? Kies dan voor een trendy muurcirkel! Een sfeervolle blikvanger om elke kale muur eenvoudig een nieuwe look te geven. De muurcirkel is een ideale manier om snel een kamer een nieuwe uitstraling te geven.

Het aanbrengen is namelijk heel eenvoudig. De muurstickers zijn zelfklevend, daar is geen lijm voor nodig. Kies je voor vlies- of vinylbehang dan wordt de lijm gratis meegeleverd. En je hebt geen plaktafel nodig, de lijm kan rechtstreeks op de muur aangebracht worden.

De muurcirkels zijn leverbaar in 3 verschillende maten en materialen zoals vliesbehang, het luxere vinyl op vliesbehang en zelfs als muursticker. En dan kun je ook nog kiezen uit heel veel verschillende prints. Geef ons ongeveer 6-8 werkdagen om deze speciale cirkel voor je te maken. We sturen het gratis naar je op!

 


Details

  • De muurstickers zijn zelfklevend (zoals je gewend bent van een sticker)
  • Kies je voor vlies- of vinylbehang dan ontvang je gratis een zakje lijm
  • Het maakt niet uit welk materiaal je kiest, alle cirkels zijn eenvoudig aan te brengen (zie onderstaande gebruiksaanwijzing)
  • Verpakt in een stevige koker

Keuze uit 3 soorten materiaal:

  • Vliesbehang
  • Vinyl op vliesbehang (luxere uitstraling door lichte structuur)
  • Muursticker (zelfklevend vinyl)

Leverbaar in 3 maten:

  • Ø 91 cm
  • Ø 146 cm
  • Ø 182 cm

De muurcirkel van 91 cm doorsnee bestaat uit 1 deel, de andere maten zijn uit 2 delen gemaakt die je naast elkaar plakt. De cirkels zijn al uitgesneden, je hoeft ze alleen nog op enkele puntjes los te knippen van het vel.


Gebruiksaanwijzing

Vliesbehang
Zorg dat de plek waar de behangcirkel moet komen goed glad en droog is. Laat pas geverfde muren eerst 4-6 weken drogen.
Bepaal waar je de cirkel wilt gaan plakken en teken eventueel de plek af op de muur. Bestaat de cirkel uit 2 delen, trek dan met behulp van een waterpas een verticale streep zodat de delen recht op de muur komen. Smeer de muur of het behang in met lijm en plak de cirkel op de muur. Wrijf voorzichtig met je hand of met een zachte doek het behang tegen de muur aan. Zit de behangcirkel niet goed, haal het dan voorzichtig los om het nogmaals te bevestigen. Verwijder eventuele luchtbellen door ze voorzichtig naar buiten te drukken.

Vinyl op vliesbehang
Het Vinyl op vliesbehang heeft een lichte structuur en geeft daardoor een luxere uitstraling. Het is dikker dan vliesbehang en kleine oneffenheden op de muur zullen wat minder zichtbaar zijn dan bij vliesbehang. Voor het aanbrengen volg je de gebruiksaanwijzing van het vliesbehang (zie hierboven).

Muursticker
De muurstickers kunnen in principe overal op geplakt worden zolang de ondergrond goed glad, droog, stof- en vetvrij is. Laat pas geverfde muren eerst 4-6 weken drogen.
Bepaal waar je de cirkel wilt gaan plakken en teken eventueel de plek af. Bestaat de cirkel uit 2 delen, trek dan met behulp van een waterpas een verticale streep zodat de delen recht op de muur komen. Verwijder 1/4 van de achterkant en plak het eerste gedeelte van de sticker op de muur. Wrijf voorzichtig met de hand of met een zachte doek de sticker tegen de muur aan. Zit de behangcirkel niet goed, haal het dan voorzichtig los om het nogmaals te bevestigen. Verwijder de rest van de achterkant en wrijf met lichte druk vanuit het midden naar de buitenkant totdat de sticker goed aan de muur is gehecht. Verwijder luchtbellen door ze voorzichtig naar buiten te drukken. De muursticker is niet herbruikbaar.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.


Vanaf maandag 15 juli (14.00 uur) t/m 27 juli zijn wij niet aanwezig.
Alle bestellingen en vragen worden 29 juli 2024 behandeld/verzonden