Walltastic - JCB Fotobehang Walltastic - JCB Fotobehang Walltastic - JCB Fotobehang Walltastic - JCB Fotobehang Walltastic - JCB Fotobehang
Walltastic - JCB Fotobehang Walltastic - JCB Fotobehang Walltastic - JCB Fotobehang Walltastic - JCB Fotobehang Walltastic - JCB Fotobehang
My First JCB Kluskamer - Posterbehang – Kinderbehang - XXL (305 x 244 cm) – 6 Panelen
0 Review | Review toevoegen
Een kamer vol Grondverzet en Bouwmachines
€ 69,95
Prijs per stuk, incl verzendkosten
Variatie: My First JCB Kluskamer - Posterbehang – Kinderbehang - XXL (305 x 244 cm) – 6 Panelen
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

My first JCB kluskamer - 6 panelen

Een kamer vol Grondverzet en Bouwmachines, de bekende JCB machines nu volop in jouw kamer!

In elke hoek van de wereld staat wel een machine van JCB. JCB is één van de drie grootste fabrikanten van bouwmachines ter wereld. Fascinerende machines in de welbekende gele kleur.


Met dit muurvullende Fotobehang My First JCB  Posterbehang verander je in een snelle en eenvoudige manier met slechts 6 panelen de kinder,- en speelkamer naar een superleuke en gezellige ruimte. De prachtige kleuren zijn makkelijk te combineren met andere passende producten, zoals beddengoed, knuffels en accessoires.
 

Kenmerken

 • Kleur: meerkleurig
 • Materiaal: stevig behangpapier
 • Afmetingen circa: 305 x 244 cm (B x H)
 • Lijm: niet inbegrepen
 • Levering bevat 6 panelen
 • Merk: Walltastic

Het Walltastic Fotobehang is ontworpen met een overlap van ongeveer 6 mm, om te voorkomen dat naden na het aanbrengen zichtbaar worden. Elk behangpaneel heeft een "gedrukte richtlijn" waardoor het aanbrengen erg eenvoudig is. Het voordeel van deze overlap is dat het behang niet terug krimpt wanneer het wordt aangebracht. (Dit zie je vaak bij behang dat tegen elkaar wordt geplakt als er niet genoeg lijm is gebruikt).
 

MEEST GESTELDE VRAGEN:

 • Hoeveel behangpanelen heeft Walltastic XXL?
  Walltastic XXL behang wordt geleverd in 6 panelen, en wordt opgerold verzonden in een mooie stevige retailverpakking.
 • Is Walltastic makkelijk op te plakken?
  Zeker, Walltastic is erg makkelijk te plakken op je muur. Ook voor de degene die nog nooit heeft behangen. Je zult versteld staan van je eigen kunsten.
 • Moet ik de muur voorbereiden, voordat ik Walltastic er op plak?
  Zorg dat de muur schoon en vetvrij is en dat er geen hobbels o.i.d. op de muur aanwezig zijn. Een schone muur geeft het mooiste resultaat.
 • Wat voor soort lijm moet ik gebruiken?
  U kunt gebruik maken van elke vorm van behanglijm. Onze advies is wel om een sterke behanglijm soort te gebruiken. Bijv. Perfax Methyl (paars)

Let op: Gebruik behanglijm voor BEHANGPAPIER! De vellen insmeren met lijm, niet de muur! (Zeker geen vliesbehanglijm gebruiken want deze moet op de muur gesmeerd worden waar het behang dan droog op gaat, met als gevolg enorm veel blazen!)
 

Werkwijze voor het aanbrengen van Walltastic behang:

 1. Maak bij voorkeur 1 pakje Perfax behangplaksel (paars) aan volgens omschrijving op de verpakking, half uur laten staan, nogmaals goed doorroeren en klaar om te beginnen.
 2. Teken een loodlijn op de bovenkant van de muur om te zorgen dat het eerste vel recht op de muur komt.
 3. Leg een panel/baan behang op de behangtafel en smeer hem in met behangplaksel. Smeer het plaksel van midden van de baan naar de randen toe en zorg dat de randen ook goed worden meegenomen. Goed uitsmeren en een paar minuutjes laten liggen op de plaktafel (de randen krullen iets om). Dan met zeer weinig lijm nog eens uitsmeren, de randen leggen zich plat. Het vel van tafel pakken en tegen de muur plakken. Gebruik een schone doek om het behang goed tegen de muur te plakken (Niet te hard wrijven). En waar nodig met extra lijm de randen nogmaals insmeren.
 4. Nu het tweede vel insmeren als hierboven beschreven en plakken op de hulpstreepjes van het eerste vel. Alle andere vellen ook zo herhalen: dus pas insmeren als je het op de muur gaat plakken (en niet alles in 1 keer insmeren!)
Kamer inspiratie:

Zie boven het eindresultaat van de kamer van het zoontje van Cindy.
Hij is er dol blij mee!

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.